АфішаНовини

У Києві розпочався Різдвяний Арсенал [16-20.12]

Найкращий подарунок — книга, для багатьох це очевидна істина. А нині час запасатися подарунками — до Нового року залишилося 15 днів. Вибрати вечірнє читання, зустрітися із ілюстраторами й поринути в українське кінофентезі можна на “Різдвяному Арсеналі”, що стартує в Києві вже сьогодні. Новорічний фестиваль пройде 16-20 грудня в НКММК «Мистецький Арсенал» (ст.м. “Арсенальна”, вул. вул. Лаврська 12).

Фестиваль «РІЗДВЯНИЙ АРСЕНАЛ»

Організатори запрошують на найвеселішу та найяскравішу підготовку до свят, гарантують кожному світлий і радісний новорічний настрій. “Різдвяний Арсенал” створений для сімейного відпочинку: ярмарок подарунків на будь-який смак, майстер-класи, музичні виступи, вистави для дітей, тематичні заходи. Переважна частина заходів (майстер-класи й ігрові зони) діятимуть щодня, а от для відвідин музичних виступів і літературних заходів рекомендуємо ознайомитися з детальною програмою.

У програмі фестивалю:

  • Казкова інтерактивна квест-вистава «Новорічні пригоди Аліси в Країні Чудес»;
  • концертна програма та масштабний ігровий простір;
  • майстер-класи, non-stop  та квест  «Подарунки до Різдва»;
  • beauty-corner та святкові фотозони;
  • candy-bar, фудкорти та безліч різноманітних смаколиків;
  • ярмарок подарунків для дітей і дорослих від більш ніж 100 кращих майстрів України;
  • Пошта Святого Миколая;
  • презентації книг та зіркові читання казок;
  • численні цікаві розваги на будь-який смак!

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ

Вибір редакції СФ:

17 грудня, четвер

14:50 – 16:00 Простір української дитячої кни ги «Barabooka» представляє ТОП-10 найкращих дитячих книжок

19 грудня, субота

12:30 – 13:30 Кіно-літературна презентація книжкової новинки та дитячої видовищної -стрічки, першого українського фентезі «Казка Старого Мельника» з читаннями фрагментів книги і вперше, показом фрагментів фільму, за ,участі автора та ілюстратора книги, режисера продюсерів та акторів фільму  (видавництво Кальварія).

12:00 – 13:00 Оголошення короткого списку -«Рейтингу критика: найкращі дитячі та підліткові книжки року». Круглий стіл із підбиттям -підсумків року в ніші дитячої та підліткової літератури. Учасники: сайти «Казкарка ,«Барабука», «Читомо», «Букмоль», «Літакцент» незалежні критики, журналісти, бібліотекарі .та дослідники дитячої літератури –

13:00 – 14:00 Дитячі читання коміксів «Му мі-тролів» з Анатолієм Анатолічем та Лідією Таран (Основи)

14.00 – 15.00 Дзвінка Матіяш, Марта з вулиці Святого Миколая (Видавництво Старого Лева)

Головні герої “Казки старого мельника” Христинка та Миколка (Анна Кошмал та Валентин Томусяк). Фото: “Казка Старого Мельника”

Одними із найцікавіших заходів для дітей обіцяють вистави на тему «Новорічні пригоди Аліси в Країні Чудес». У формі театралізованої гри, в якій будуть задіяні як актори, так і відвідувачі, діти рятуватимуть Новий рік від підступної Королеви Сердець. Протягом грудня в Мистецькому Арсеналі працюватиме Пошта Святого Миколая ‒ 19 грудня о 17:30 Святий Миколай зустрінеться з авторами листів і виконає їхні бажання! Наразі прийом листів завершено. Окрему програму підготвував “Арсенал ідей”— різдвяні воркшопи й презентації, інтерактивні лекції.

Години роботи “Різдвяного Арсеналу”:

16 грудня ‒ з 15:00 до 21:00. Офіційне відкриття в о 18:00

17‒19 грудня ‒ з 11:00 до 20:00

20 грудня ‒ з 11:00 до 18:00

Вартість вхідного квитка – 60 грн. Всі діти отримають солодкий подарунок.

Безкоштовний вхід для дітей до 6 років та за наявності посвідчення: інвалідів 1-2 групи, військовослужбовців строкової служби, учасників АТО

МИСТЕЦЬКИЙ АРСЕНАЛ

вул. Лаврська 12

Тел./факс: +380 44 288 52 25

artarsenal.in.ua

facebook.com/Mystetskyi.Arsenal

Акредитація преси: http://goo.gl/forms/6pjDWAbfzh

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *