Новини

Бредбері до сумки: Нові книжечки у серії “Маєстат слова”

Видавництво «Навчальна книга – Богдан» готує до друку ще 8 книг із оповіданнями Рея Бредбері в серії «Маєстат слова»!

У книжечки ввійдуть 100 оповідань із другого тому «Все літо наче ніч одна». Кожна книга міститиме від 10 до 15 оповідань залежно від їхнього обсягу. Наприкінці кожної книги — примітки із «паспортами» оповідань.

Рей Бредбері — визначний фантаст, класик літератури, творами якого зачитуються в усіх куточках світу. Письменник відомий перш за все романом-антиутопією “451 градус за Фаренгейтом” та циклом пов’язаних оповідань “Марсіанські хроніки”. Утім, його окремі малі оповідки продовжують надихати та зачаровувати серця читачів. Сюжети Бредбері повсякчас зринають в серіалах, фільмах, театральних виставах, радіоп’єсах, стають підґрунтям для коміксів та прози. Атмосфера оповідань варіюється від світло-ніжної до похмуро-горорної — вони стануть чудовим вибором у будь-яку пору року та за будь-якого настрою.

 


Слідкуйте за фантастичними новинками від видавництва “Навчальна книга — Богдан” на їхньому офіційному сайті https://bohdan-books.com. В асортименті представлені такі визначні письменники, як Рей Бредбері, Роджер Желязни, Дуґлас Адамс, Станіслав Лем і не тільки. Купувати на сайті видавництва завжди вигідніше!

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Один коментар до “Бредбері до сумки: Нові книжечки у серії “Маєстат слова”

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *