Новини

Пройди “Курс бойового мага” вже цієї осені!

Видавництво Навчальна книга – Богдан готує до цьогорічного Форуму видавців гумористичне фентезі від українського письменника-фантаста Сергія Бадея “Курс бойового мага”. Планується переклад і наступних частин.

Обкладинка видання
Обкладинка видання

Шістнадцятилітній Микола Бутенко міг завше запросто підвищувати температуру долонь. От не захоче йти до школи, потримає термометр у руці… А за чотири дні до випускних іспитів, на лісовій галявині, начитавшись фентезі, несподівано утворив між долонями жовтожару палахтючу кульку й, злякавшись, відштовхнув від себе.

…А далі була інша реальність. Не чужа планета, а незвіданий фантасмагоричний світ, населений тролями, вампірами, орками, ельфами, кікіморами… і, звичайно ж, людьми.

А ще була Школа магії, бо в тому світі немає сучасних технологій, зате є глибокі знання законів природи, злиття людей із нею. Та світ —дуалістичний. На світлу істоту чатують злі почвари. І побороти їх можна, лише опанувавши бойову магію.
…Надзвичайно захопливі пригоди хлопця-землянина та його друзів у тому чарівному світі. Дотепні й оригінальні викладачі Школи. Дорослішання головного героя і його несподіваний вибір.
Усе це на сторінках цієї дивовижної книги, що, безумовно, подарує вам кілька вечорів веселощів і авантюр!

Авторський переклад з російської.


Слідкуйте за фантастичними новинками від видавництва “Навчальна книга — Богдан” на їхньому офіційному сайті https://bohdan-books.com. В асортименті представлені такі визначні письменники, як Рей Бредбері, Роджер Желязни, Дуґлас Адамс, Станіслав Лем і не тільки. Купувати на сайті видавництва завжди вигідніше!
Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *