Афіша

Кінопрем’єри липня 2016

Літо у самому розпалі. Що запропонують кінотеатри шанувальникам фантастики місяця-липня?

88367_CellМобільник / Cell

Прем’єра в Україні: 7 липня

За мотивами однойменного роману Стівена Кінга, відомого в українському перекладі як “Зона покриття”. Історія художника Клея Рідделла, який стає свідком руйнівної дії таємничого небезпечного імпульсу, що через мобільні телефони перетворює людей на кровожерливих зомбі. У компанії кількох незаражених, Тома МакКорта та Аліси Максвелл, герой вирушає на пошуки свого сина, якого могло поглинути всезагальне божевілля…

 

59906_Ice_Age5Льодовиковий період: Курс на зіткнення / Ice Age: Collision Course

Прем’єра в Україні: 14 липня

Хто б міг подумати, що гонитва невтомної білки Скрата за жолудем може перетворитися на катастрофу планетарного масштабу? Випадкова серія подій призводить до загрози всьому живому на Землі. Сід, Дієго, Менні та інші змушені відправитися на пошуки безпечного місця. На своєму шляху вони переживуть багато пригод, смішних моментів, а також познайомляться з новими цікавими персонажами.

58235_Star_Trek3Стартрек: За межами всесвіту / Star Trek Beyond

Прем’єра в Україні: 21 липня

Продовження фантастичних пригод екіпажу зоряного корабля “Ентерпрайз” на чолі з капітаном Т. Кірком. Під час місії на незвідану територію зоряне судно і команда були атаковані невідомими прибульцями. Їм довелося покинути “Ентерпрайз” і висадитися на планету, де немає ні зв’язку, ні засобів порятунку. Поки капітан Кірк намагається зібрати весь свій екіпаж і придумати, як їм повернутися на Землю, на горизонті з’являється новий ворог.

 

60870_EqualsРівні / Equals

Прем’єра в Україні: 21 липня

Фільм «Рівні» розповідає історію Сайласа, який живе в майбутньому, в суспільстві, названому «Колектив». Жителі цього сучасного світу — нове покоління людей, зване «Рівними». Рівні — це мирні, спокійні, ввічливі і справедливі люди, і життя в «Колективі» ідеальне. У ньому не існує ні бідності, ні жадібності, ні насильства, ні емоцій… Але над суспільством нависає нова загроза: захворювання «SSS», або «Синдром Суспільної Свідомості», жертви якого піддаються всьому, чого, як вони думали, уникли: депресія, вразливість, страх, любов. Якщо уряд знайде людину, заражену «SSS», одразу ж заберуть у Нору, після чого цю людину вже ніхто і ніколи не побачить. Коли головний герой виявляє, що він теж заражений, він стає ізгоєм, але помічає одну людину, яка, як йому здається, розуміє, через що йому доводиться проходити. У цей час уряд заявляє про те, що ліки від хвороби «включених емоцій» було знайдено, і головні герої змушені шукати спосіб вижити.

 

32716_Ghostbusters_IIIМисливці за привидами / Ghostbusters

Прем’єра в Україні: 28 липня

30 років минуло з моменту виходу стрічки Айвена Райтмана, в якій відважні вчені-парапсихологи боролися проти привидів і монстрів. Цього разу ми знайомимося з новими героїнями. Еббі та Ерін пишуть книги, в яких стверджують про реальність існування привидів. Ніхто не сприймає їх серйозно, поки Манхеттен не стає улюбленим місцем примар і монстрів. Ерін та Еббі створюють групу разом із ядерним інженером Джилліан і робітницею метро Петті. Тільки вони можуть врятувати світ.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *