Новини

Пітер Джексон зніме епізод серіалу “Доктор Хто”?

Сьогодні режисер Пітер Джексон, творець екранізації “Володаря Перснів”, оприлюднив жартівливе відео про режисерування культового серіалу “Доктор Хто”. Відео із цікавою пропозицією з’явилося на його офіційній сторінці у Facebook. Буде це написання сценарію, режесура одного чи декількох епізодів, Джексон поки не коментує.

У короткому відео новозеландець сидить із дочкою на кухні й полірує свої чотири Оскари, коли в будинок забігає актор Пітер Капалді (теперішній Доктор Хто) в пошуках режисера, такого-собі Пітера Джексона. Він має терміново передати йому лист із подальшими інструкціями, адже йому дуже потрібен режисер.

— Я Доктор.
— Хто?
— Вірно.

Home InvasionThis was an interesting weekend…

Posted by Peter Jackson on 29 листопад 2015 р.

Раніше у 2012 році Пітер Джексон уже цікавився культовим серіалом, але вже влітку наступного року відмовився від роботи над епізодами. Скоріше за все, цього разу голосними заявами справа не обмежиться: не дарма ж Пітер Капалді летів аж у Нову Зеландію.

“Доктор Хто” — британський науково-фантастичний телесеріал від BBC, який виходить із перервами починаючи з 1963 року до сьогодні. У серіалі йдеться про мандрівника в часі, “Доктора”, і його супутників, разом із якими він досліджує час-простір та розв’язує різні проблеми.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *