ВідеоНовиниПублікаціїРепортажі

Зоряні війни: Пробудження сили (фото). Прем’єра та перші враження

У США відбулася прем’єра фільму “Зоряні війни: Пробудження сили”. Зірки Голівуду, новачок у команді дроїдів і перші враження українських глядачів від фільму: журнал “Світ Фентезі” зібрав найгарячіші новини теми “Star Wars”. Читайте і бронюйте квитки на сеанс. І нехай прибуде з вами сила.

“Star Wars” 30 років потому: вечірні сукні та дроїди на червоній доріжці

Вночі у понеділок 14 грудня в Лос-Анджелесі актори VII епізоду зійшлися на червоній доріжці. На передпоказ зокрема прийшли Джон Боєга (головний герой Фін), Адам Драйвер (Кайло Рен), незмінний Гаррісон Форд (Хан Соло), Керрі Фішер (принцеса Лея), Енді Сьоркіс (верховний лідер Сноук) а також творці кіносаги: Джордж Лукас і Дж.Дж.Абрамс.

Фото: The Guardian

Виконавець ролі головного героя Фіна, актор Джон Боєга, прийшов із “перчаткою Дарта Вейдера”
Pictured: Oscar Isaac and Adam Driver
Оскар Айзек (По Дамерон, пілот X-wing від Опору) та Адам Драйвер (Кайло Рен). Фото Popsugar, Getty / Todd Williamson
Дейзі Рідлі, виконавиця ролі головної героїні Реї
Вічно молодий Гаррісон Форд (Хан Соло) разом із дружиною акторкою Калістою Флокхарт
Фото титанів: творці кіносаги Джордж Лукас (зліва) та Дж.Дж.Абрамс (справа)
Зоряне тріо: актори Гаррісон Форд, Марк Геміл та Керрі Фішер.
Актор Домнал Гліссен (генерал Гакс) разом із штурмовиками
Pictured: Gwendoline Christie
Гвендолін Крісті. Фото: Popsugar, Getty / Frazer Harrison

Поруч із легендарними дроїдами C3PO й R2D2 червоною доріжкою прокотився й новенький BB-8, який засвітився у трейлері фільму. Команду “Зоряних війн” зустрічали преса й фанати-косплеєри.

Пробудження сили: перші відгуки

Для широкого загалу стрічка стартує у світовому прокаті у вівторок 15 грудня, прем’єра в Україні запланована на 17 грудня. Разом зі світовим стартом, у Києві відбувся закритий передпоказ фільму. Нам вдалося поспілкуватися з одним із перших глядачів VII епізоду.

“Фільм вражаючий. Багато посилань до оригінальної трилогії (IV,V,VI епізоди), які акуратно вплетені в оповідь.  Дуже яскраві появи старих улюблених героїв. Чудові нові молоді герої, фанам оригінальної серії має сподобатися. 

Насправді, одні емоції. Фільм виправдав очікування”. 

Як повідомляє The Wrap, від перших глядачів прем’єри стрічка отримала загалом дуже добрі відгуки. Враженнями вже встигли поділитися у соцмережах актори Роб Лоу, Елізабет Банкс, Брайс Даллас, назвавши фільм “неймовірним”.

Постійне посилання на вбудоване зображення
“Це новий герой у місті, у фільмі, який приносить задоволення. Плакав, як дитина, сміявся, як підліток!” Роб Лоу ділиться фото із Джоном Боєгою у твіттері.

“Зоряні війни: пробудження сили” б’ють касові рекорди ще до старту франшизи: лише у Великобританії перед прем’єрою придбали більш ніж 500 тисяч квитків. До початку передпродажу 5 грудня у Голівуді навіть розбили наметове містечко — відчайдушні фанати прагнули отримати квитки на найперші сеанси.

Сюжет сьомого епізоду “Зоряних війн” розгортається через тридцять років після перемоги над Імперією в “Поверненні джедая”. У галактиці досі панує війна: новій Республіці протистоїть Новий Порядок, переродження залишків Імперії. Принцеса Лея, Хан Соло, Чубакка, R2-D2 і C-3PO досі беруть участь в боротьбі. Тепер їм допомагає нове покоління: пілот винищувача По Демерон, колишній штурмовик Нового Порядку Фінн та інші. Героям доведеться битися із новим злом, що постало з попелу старої Імперії.

One thought on “Зоряні війни: Пробудження сили (фото). Прем’єра та перші враження

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *