НовиниПублікації

Альманах україномовної фантастики”Das ist fantastisch! Astra Nostra”

Вийшов другий номер альманаху україномовної фантастики “Das ist fantastisch!”. У випуску ви знайдете інтерв’ю, трохи наукових статей про космос та польський стімпанк, топ-20 кращих фантастичних фільмів і книг року, декілька рецензій на укрновинки, а також художні твори від таких авторів як Павло Курило, Ігор Сілівра, Наталка Ліщинська, Андрій Хащівський, Ія Новицька, Олександр Крот, Олексій Тимошенко, Андрій Лозінський.

Випуск можна відкрити у повному розмірі на платформі ISSUU тут: http://issuu.com/gustavvasa/docs/das_ist_fantastisch___5_

Журнал також доступний для завантаження в різних форматах на сайті: http://www.ukrfantclub.com.ua/zurnal/das-ist-fantastisch

Редакція рекомендує для перегляду на ПК Adobe Reader, починаючи з 5 версії. На планшетах PDF коректно відкривається WPS Office, та найприємніше завантажити на сайті версію для планшетів у свої google play книги.

Альманах фантастики “Das ist fantastisch!” виходить раз на рік, містить публіцистичні статті й художні твори. Ознайомитися з першим номером ви можете тут:
http://www.ukrfantclub.com.ua/zurnal/das-ist-fantastisch/terracossacorum

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *