Новини

“Шістка воронів”, популярна книга 2015 року — в українському перекладі

Видавництво «Vivat», відповідаючи мейнстріму світової літератури, готує до друку популярне екшн-фентезі відомої авторки з США – «Шістка воронів» Лі Бардуґо.

«Шістка воронів» – приголомшливе фентезі, бестселер №1 New York Times та бестселер USA Today, увійшло у список найкращих видань художньої літератури 2015 року – у ТОП 100 за рейтингом газети New York Times.

 

14101998_1198239066884816_5813452_nЛі Бардуґо пише книги в жанрі фентезі та друкує іх з 38-літнього віку. За останні чотири роки вона прославилася на весь світ. Дебютна трилогія The Grisha (2012-2014) розлетілася світом та привернула увагу відомого у кіноіндустрії продюсера Девіда Хеймана. Того самого, який подарував світові кінофраншизу про Гаррі Поттера. Права на екранізацію викуплено, та авторка не зупиняється на досягнутому.

У 2015 році авторка випускає першу книгу наступної запланованої трилогії – «Шістка воронів» про шістьох відчайдухів, які волею долі об’єднуються в команду для порятунку світу. Вони намагаються виконати нездійсненну місію. Банді покидьків конче необхідно викрасти рецепт магічного препарату, щоб не дати безладу та хаосу взяти гору над пануванням у світі. Літературні критики та кіносценаристи, численні фанати порівнюють цей роман з детективними трилерами – «Ілюзія обману» та «11 друзів Оушена», прогнозуючи авторці другу хвилю шаленого успіху, тепер вже з серією книг про воронів.

 

Команду супергероїв складають:

Каз Бреккер — злий геній, ватажок банди, який в рукаві ховає неймовірну кількість козирів та веде команду до перемоги. Ніна Зенік — відважний солдат. Вона має добре серце та володіє магією. Інеж Ґхава — найвправніша шпигунка та найнебезпечніша з шістьох. Під одягом ховає безліч загострених ножів. Джаспер Фахея — славиться вправною грою у покер та влучним прицілом. Відмінний друг для товаришів. Матаяс Гельвар — вірить, що призначений звільнити світ від мерзотної магії та гришників. Вілан Ван Ек має аналітичний склад розуму, відрізняється вмінням вправно виготовляти вибухівку.

Очікуйте на гучну екшн новинку — обирайте книги для людей з гарним смаком.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *