Новини

Дж. К. Ролінґ напише ще два романи

Джоан Ролінґ здійняла бурю захвату, оголосивши, що зараз пише два романи.

Ця заява з’явилася в авторки “Гаррі Поттера” у середу в неї на Твіттері. Коли фанат спитав: “Коли ми отримаємо новий роман?”, Ролінґ відповіла: “Я працюю над цим (буквально)”, пояснивши, що пише з 5.55 ранку і готує аж дві книги: одну під своїм справжнім ім’ям, а іншу — під псевдонімом автора кримінальної літератури Роберта Ґалбрайта.

 

Ролінґ виключає можливість того, що буде писати роман про Ньюта Скамандера, персонажа її дебютної п’єси “Фантастичні звірі і де їх шукати”, але й не підтвердила, ні спростувала те, що він ґрунтуватиметься на розширеному всесвіті Гаррі Поттера, який цьогоріч породив п’єсу “Гаррі Поттер і прокляте дитя” та фільм.

Однак слід згадати, що у липні Джоан заявила, що “з Гаррі Поттером покінчено”, що призводить до висновку, що більше не буде романів про хлопчика-чаклуна.

Якщо ж новий роман під її справжнім іменем виявиться для дорослих, то він буде другим після “Несподіваної вакансії” 2012 року. Утім, вона написала три книги під псевдонімом Роберта Ґалбрайта: “Клич зозулі” (2013), “Шовкопряд” (2014) і “Кар’єра зла” (2015).

Від представників Ролінґ поки не вдалося отримати коментарі.

За матеріалом telegraph.co.uk

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *