Новини

Коти і вівці — серпневі анонси

Форум видавців наближається, і видавництва квапляться завершити роботу над своїми проектами. Здавалося, до осені нас очікує затишшя, але ось… Видавництво «ACCA» випускає не абищо, а першу книгу із серії «Котів-вояків» Ерін Гантер! Роман «На волю!» відкриває всесвітньовідомий цикл про клани войовничих диких котів, серед яких опиняється Рудик, звичайний хатній улюбленець. Йому доведеться вижити в хижому лісі, і хтозна, можливо, він виявиться найвідважнішим воїном серед усіх…

Цікаво, що оригінальна серія видавалася в «HarperCollins», яке відоме численними фантастичними бестселерами. Ерін Гантер — це тандем авторів Кейт Кері, Черіт Болдрі і Тай Сазерленд, а також редактора Вікторії Голмс. Книги часто порівнюють з «Редволлом», ще однією анімалістичною історією, однак критики визнають, що стиль тут менш вишуканий. Що і не дивно, адже співавторство — річ непроста. Хоч серія і не отримала великих нагород, але читачі її просто обожнюють, залишаючи лише позитивні відгуки.

На українське видання вже можна оформити передзамовлення. Варто також відзначити чудовий буктрейлер, який ми пропонуємо вам подивитися.

Тим часом «Комубук» відправляє до друку другу чергу проектів і обіцяє готовність книг до середини серпня. Нагадуємо, що цього разу вийде два знакові романи: «Чи мріють андроїди про електричних овець?» американського фантаста Філіпа К. Діка та антиутопія Євґєнія Замятіна «Ми», яка в тому числі надихала Джорджа Орвелла.

Обидві книги видаються українською мовою вперше. Діка переклав Тарас Бойко, а Замятіна — Оксана Торчило.

Страшно навіть подумати, що на нас очікує у вересні…

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *