Новини

Відкрито передзамовлення на горор-альманах “Крамничка жахіть” (відео)

«Страх змушує людей думати», — писав древньогрецький філософ Аристотель. Під обкладинкою цього горор-альманаху зібралися 13 письменників, які поставили собі за мету змусити читача боятися і замислитися над одвічними питаннями людства. Чи винні батьки, що їх дитина стала вбивцею? Чи має право більш розумна людина знущатися з дурних? Чи ми самотні в цьому Всесвіті? «Крамничка жахіть» допоможе вам відчути страх, який стане стимулом розпочати пошуки істини.

“Крамничка жахіть” — це чудова спроба дати поштовх жанру горрор в Україні, показати різноплановість сучасної української літератури та виявити нові таланти.
Божевільний професор, закоханий психопат, мерці, які полюбляють ласувати людським мозком, — класичні й водночас неочікувані сюжети чекають на вас у цьому альманасі.

Оксана Пронько, редактор журналу “Світ Фентезі”

Чудова добірка українських письменників-початківців, яким судилося вивести жанр жахастиків на новий рівень. Деякі оповідання вас налякають, деякі зацікавлять історією, а деякі навіть дуже здивують цікавим та неочікуваним сюжетним твістом.

Денис Скорбатюк, головний перекладач студії “Ворон”

Перша збірка горрор-оповідань від «Крамнички жахіть» — це чудова нагода заявити про себе, як про самодостатній рушій в українському літературному процесі, так і шанс тобі, читачу, спробувати свої сили у написанні коротких оповідань для другого альманаху в подальшому.

Володимир Яковлєв, засновник інтернет-спільноти “Стівен Кінг. Український клуб”

Замовити горор-альманах “Крамничка жахіть” — https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQPMXjM03YJBtGdN7Vn35s7A3yGIaYNLJ_TOO005vjhxUoEw/viewform

kramnycka2

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *