Новини

Конкурс відгуків від Світу Фентезі

Любі читачі! У нас новий конкурс з величезним подарунком — коробкою з книжками, смаколиками та різноманітними тематичними аксесуарами!

Для того, аби взяти участь у конкурсі, потрібно:
1. Написати відгук про 3-5 прочитаних цього року фантастичних книжок, які вам найбільше запам’яталися. Але принаймні одна з них має бути видана українською у 2017 році. Вітаються власні враження, плюси-мінуси — все, що ви хотіли сказати автору, перекладачу або навіть дизайнеру 
2. Опублікувати цей відгук у себе на сторінці у Фейсбуці або в Інстаграмі із тегом #CФДумкаКниголюба2017  Затегайте нашу сторінку для певності Журнал «Світ Фентезі»
3. Дочекатися 23.12.2017, коли ми оголосимо результат конкурсу. Найкращі відгуки будуть опубліковані в нашому спеціальному матеріалі до новорічних свят.

* Відгук має бути написаний українською мовою.
** Під фантастичними книжками маються на увазі усі книжки, які належать до одного з піджанрів: наукова фантастика, фентезі, антиутопія, горор тощо.
*** Ваша сторінка і допис мають бути відкриті, щоб ми могли побачити ваш відгук. Можете також тегати нашу сторінку Журнал «Світ Фентезі»
**** Окрім головного переможця, ми оберемо ще кілька відгуків, авторам яких надішлемо менші, але також приємні подаруночки

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *