Новини

За новелою Джорджа Мартіна знімуть серіал

Хоча Джордж Мартін здебільшого відомий як автор фентезійної саги “Пісня льоду і полум’я”, та у жанрі наукової фантастики він також написав чимало гарних творів.  Тож не дивно, що новела із всесвіту “Тисячі світів” — “Nightflyers”, раніше вже екранізована у 1987 році, отримає серіальну адаптацію від Universal Cable Productions. Поза США серіал вперше покаже Netflix.

Сценарій написав Джефф Бюлер (“Сходи Якова”), він же виступить одним із виконавчих продюсерів. Джордж Мартін також буде задіяний як виконавчий продюсер, але його вплив буде незначним, оскільки він допрацьовує “Вітри зими”. У центрі подій восьмеро науковців і потужний телепат, які вирушили в експедицію на край Сонячної системи на кораблі Nightflyer в надії встановити контакт із позаземним життям. Та під час жахливих подій, які розгортаються на шляху, вони починають сумніватися одне в одному — і вижити в цій подорожі стає набагато складніше, ніж вони могли собі уявити.

Доктора Аґату Матесон зіграє Ґретчен Мол, Карла ДʼБраніна — Овен Макен, Роя Еріса — Девід Аджала, Тейла — Сем Страйк, Ломмі — Мая Ешет, Ровена — Анґус Семпсон, Меланту Джирл — Джоді Тьорнен-Сміт, а Оґґі — Браян Ф. ОʼБірн.

Серіал знімається в Ірландії за підтримки ірландського уряду, Міністра культури, спадщини та Ґейлтехту і Ірландського департаменту кіно. Він складатиметься з 10 серій. Показ очікується у липні 2018 року.

Приємним сюрпризом стало те, що видавництво “КМ-букс” анонсувало вихід “Nightflyers” українською у 2018 році. Тож чекаємо і на серіал, і на книжку!

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

One thought on “За новелою Джорджа Мартіна знімуть серіал

  • Pavel Vasylchenko

    Ціуава стаття ! Прочитав із задоволенням.

    Відповідь

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *