Новини

“Зворотний бік сутіні” і продовження “Гонихмарника”

На фестивалі LiTerraCon 2015 письменниці Дара Корній і Тала Владмирова презентували роман “Крила Кольору хмар”. Слухачі дізналися про деталі написання книги, як виник такий фентезійний тандем, а також деякі подробиці майбутніх романів.

На LiTerraCon 2015
На LiTerraCon 2015

Нарешті вийшов друком “Петрусь-Химородник” — дитяче фентезі від Дари Корній, яке 5 років лежало на складі видавництва “Теза”. Якимось дивом повість все-таки змогла потрапити на полички книгарень. На радість юним читачам: книга чудово оформлена і написана в казковому дусі української міфології.

Також Дара Корній повідомила, що вже дописала і здала у видавництво продовження історії Мальви: “Зворотній бік сутіні”. Книга з’явиться до найближчих Книжкового Арсеналу чи Форуму Видавців. Раніше письменниця розкрила таємницю рятівника Птахи: це один із головних богів слов’янської міфології [спойлери в коментарі].

І, найголовніше: у “Гонихмарника” буде продовження й воно вже пишеться! Це буде лише одна книга, письменниця не планує робити з історії трилогію. Також стало відомо, що головною героїнею продовження першого роману Дари Корній буде дівчина-гонихмарниця.

2 thoughts on ““Зворотний бік сутіні” і продовження “Гонихмарника”

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *