НовиниПублікації

У січні 2022 року покажуть ремейк фільму “Три горішки для Попелюшки”

У січні 2022 року покажуть ремейк фільму "Три горішки для Попелюшки"

Несподіваний подарунок до зимових свят! Норвегія спільно з Литвою зняли ремейк улюбленого всіма старого фільму “Три горішки для Попелюшки”. Крижані норвезькі краєвиди, лиха блідолиця мачуха та гілочка з чарівними горішками… Пропонуємо вам самим переглянути офіційний український трейлер. А в українському прокаті фільм можна буде побачити з 6 по 12 січня 2022 року.

Опис фільму: Чарівна Попелюшка жила щасливим безтурботним життям. Але після смерті батька, зла мачуха прибрала до рук маєток, а Попелюшку змусила стати служницею у рідному домі. Знущання мачухи стали геть нестерпними, коли оголосили про королівський бал, де принц обиратиме собі наречену. Мачуха завзято взялась готувати свою бридку і нестерпну рідну доньку до майбутнього заміжжя. Здавалося, бідолашній сироті нема на що сподіватись, але випадкова зустріч з принцом у лісі перевернула її світ і дозволила повірити у чудеса.

Історія базується на обробці казки “Попелюшка” братами Ґрімм.

Також нагадаємо, що виконавиця головної ролі оригінального чеського фільму, актриса Лібуше Шафранкова, у віці 68 років пішла від нас влітку цього року.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *