НовиниПублікації

Вийшов повний трейлер до фільму “Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора”

Вийшов повний трейлер до фільму "Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора"

Третя частина франшизи “Фантастичні звірі” наближається! У понеділок, 13.12.21, компанія Warner Bros. Pictures опублікувала перший повний трейлер до прийдешньої стрічки. Окрім звичних героїв, ми побачили оновленого Ґрінденвальда. Його зіграв Мадс Міккельсен, який прийшов на заміну Джонні Деппу.

Ще в перших інтерв’ю Мадс заявляв, що не збирається копіювати манеру Деппа, оскільки “це було б творчим самогубством”. Тож на авдиторію чекає геть інший Ґрінденвальд. І справді, там, де Депп грає з легкою джокерівською ноткою психопата, Міккельсен у трейлері виглядає дуже холодним, раціональним лиходієм, одним із тих, хто вірить у правило, що мета виправдовує засоби. Уже у квітні побачимо, чи вдалося Міккельсену впоратися з непростим завданням потіснити харизму Деппа та показати не гіршого Ґрінденвальда.

Очікувана прем’єра в Україні — 14.04.2022.

Опис фільму:

Професор Албус Дамблдор (Джуд Лоу) розуміє, що могутній Темний чарівник Ґеллерт Ґріндельвальд (Мадс Міккельсен) докладає усіх зусиль, щоб захопити контроль над магічним світом. Не в змозі зупинити його самотужки, Дамблдор доручає магіозоологу Ньюту Скамандеру (Едді Редмейн) очолити безстрашну команду чарівників, чарівниць і одного хороброго маґлівського пекаря. Разом вони вирушають у небезпечну місію, під час якої на них чекають зустрічі зі старими і новими звірями. Також на шляху вони зіштовхнуться із послідовниками Ґріндельвальда, легіон яких невпинно збільшується. Ставки ростуть, і постає лише одне питання: як довго Дамблдор залишатиметься осторонь?

У ролях: Едді Редмейн («Теорія всього»), Джуд Лоу (дилогія «Шерлок Голмс»), Мадс Міккельсен («Ще по одній»), Езра Міллер, Ден Фоґлер, Кетрін Вотерстон, Елісон Судол та інші.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *