НовиниПублікації

Стала відома назва і дата виходу третьої частини кінофраншизи “Фантастичні звірі”

Стала відома назва і дата виходу третьої частини кінофраншизи "Фантастичні звірі"

Студія Warner Bros. оголосила остаточну назву третьої  частини “Фантастичних звірів” — “Таємниці Дамблдора”. Фанатів також потішить новина, що прем’єра фільму відбудеться на кілька місяців раніше: 15 квітня 2022 року замість липня.

Фільм, як і попередні, режисирував Девід Єйтс, а сценарій написали Дж. К. Ролінґ і Стів Кловз.

Багато улюблених персонажів із попередніх частин повернеться у втіленні знайомих нам акторів, окрім Джонні Деппа, якого після скандалу замінили Медсом Міккельсеном на роль Ґрінденвальда. Міккельсон заявив, що не збирається копіювати стиль Деппа, оскільки це було б “творчим самогубством”, тож ми побачимо дещо іншу інтерпретацію цього персонажа.

Фанатські спільноти продовжують спекулювати, на що натякає назва третього фільму. Які ще таємниці приховує Дамблдор? Як ви можете пам’ятати, друга частина закінчилася на тому, що нам натякнули, що Креденцій — це насправді втрачений молодший брат Албуса Аврелій. Чи знав Албус про існування брата? Чи батьками Креденція були батьки мати і батько Албуса, чи вони брати лише наполовину? Чому існування Креденція було стерте з історії? Зрештою, чи справді він брат Албуса? На ці та багато інших питань Ролінґ обіцяє відповісти в новому фільмі.

Побачимо, що з цього вийде, наступного року.

Оксана ПРОНЬКО

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *