Новини

Брендон Сандерсон візьме участь у розбробці мультимедійного фентезійного проекту “Dark One”

Компанія “FremantleMedia North America” та студія “Random House Studio” оголосили про співробітництво з автором фентезі Брендоном Сандерсоном для свого нового мультимедійного проекту “Dark One“. За сюжетом головний герой бачить видіння про інший, фентезійний світ, який йому судилося знищити. Історія буде представлена у різних форматах: ТБ-серіалу, графічного роману від “Vault Comics”, книжкової серії та подкастів. У книжковій серії очікується розширення історії серіалу і зображення її з точки зору інших персонажів.

“Я завжди малював картини за допомогою слів, — зізнається Сандерсон. — Dark One ожив у ту мить, як я дав собі волю думати про цей проект саме як про візуальне медіа, — світ, персонажі й начерки сюжету зійшлися в одне ціле. Я з нетерпінням очікую на співпрацю у серіалі з  “FremantleMedia North America” та “Random House Studio”.

На цей час “FremantleMedia” також працює над другим сезоном “Американських богів” та майбутньої кіноадаптації трилогії “Ґорменґаст” Мервіна Піка, до розробки якої залучені Ніл Ґейман та Аківа Ґолдсмен.

За матеріалом Tor.com

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *