НовиниПублікації

Перший з таємних романів Брендона Сандерсона

У 2022 році навесні Брендон Сандерсон опублікував відео зі щирим зізнанням. Він брехав своїм читачам. Він приховував від них страшну правду.

Адже впродовж карантину через пандемію він таємно написав роман. І навіть не один, а цілих чотири!

Він запустив одну й з найуспішніших книжкових кампаній на Кікстартері, зібравши на романи з таємним змістом $41,754,153 всього за місяць.

Усі чотири книжки вийдуть впродовж 2023 року: у січні, квітні, липні та жовтні.

І перша з них зі всесвіту Космеру вже розсекречена. Брендон Сандерсон написав її суто для дружини, і вона спонукала поділитися нею з усіма фанами.

Роман називається “Тресс зі Смарагдового моря” (Tress of the Emerald Sea) й оповідає про дівчину Тресс, яка жила простим життям на острові серед смарагдово-зеленого океану, колекціонуючи чашки, привезені моряками з далеких земель, та слухаючи оповідки свого друга Чарлі. Та коли його батько забирає його з собою в подорож заради пошуку нареченої і їх спіткає лихо, Тресс має прослизнути на корабель та відшукати чаклунку зі смертоносного Опівнічного моря. Чи вдасться їй покинути просте життя та знайти власне місце, плаваючи у водах, де купчаться пірати, а єдина крапля може призвести до миттєво смерті?

Книжка має сподобатися усім шанувальникам “Принцеси-нареченої”.

Рік Сандерсона починається вже зараз!
Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *