НовиниПублікації

Дюна. Офіційний український трейлер і постери

Дюна. Офіційний український трейлер і постери

Warner Bros. Pictures Ukraine опублікували новий офіційний трейлер до фільму “Дюна” за романом Френка Герберта. У кіно стрічка вийде 14 жовтня 2021 року.

«Дюна» – це міфічна і емоційно заряджена подорож головного героя, Пола Атріда (Тімоті Шаламе). На цього блискучого і обдарованого хлопця чекають великі справи, які йому важко осягнути. Він вирушить на найнебезпечнішу планету у Всесвіті, щоб врятувати майбутнє своєї родини і свого народу. Адже ворожі сили вступають у конфлікт через найцінніший і найрідкісніший ресурс – речовину, здатну розкрити найбільший потенціал людства. Виживуть лише ті, кому вдасться перемогти власні страхи.

Головні ролі зіграють: Тімоті Шаламе («Інтерстеллар»), Ребекка Фергюсон («Доктор Сон», «Місія Неможлива: Фолаут»), Оскар Айзек («Зоряні війни: Пробудження сили»), Джош Бролін («Месники: Завершення»), Джейсон Момоа («Аквамен», «Ліга справедливості»), Зендея та інші.

Більше про світ “Дюни” ви можете дізнатися у нашому матеріалі.

А у номері “Світу Фентезі”  за 2018 рік ви дізнаєтесь, чому “січ”, а не “сєч”, “Атріди”, а не “Атрейдеси”, “Зуфір”, а не “Суфір” та відповіді на інші питання, які могли у вас виникнути, коли ви взялися читати/перечитувати український переклад роману “Дюна” перед виходом нового фільму.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Один коментар до “Дюна. Офіційний український трейлер і постери

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *