НовиниПублікації

Містер Нансі: команда серіалу “Дітлахи Анансі” привідкриває каст

Містер Нансі: команда серіалу "Дітлахи Анансі" привідкриває каст

Variety повідомляє, що бога-трикстера містера Нансі, зіграє англо-американський актор Делрой Ліндо (на фото). Хоча в книзі Анансі відведена невелика роль, є підстави вважати, що в серіалі він матиме більше екранного часу. “Делрой Ліндо — гігант сцени та екрану, й нам пощастило залучити його в наш проєкт, — коментує Ніл Ґейман. — Хочеться пошвидше побачити, як він використовуватиме свої харизму і тягу на користь “Дітлахів Анансі”, граючи ненадійного батька й розкриваючи приховані глибини його характеру”.

В “Американських богах” містера Нансі грав Орландо Джонс, але його контракт не продовжили на третій сезон. Актор заявив, що новий продюсер вирішив позбутися цього персонажа, бо він “шле неправильне повідомлення чорній Америці”. Представник команди серіалу це заперечив і пояснив, що в наступній арці за книгою розкривається інша міфологія, де персонаж містера Нансі відсутній.

Оскільки містер Нансі в “Американських богах” — це, за словами Ніла Ґеймана, альтернативна версія цього ж персонажа в “Дітлахах Анансі”, а сюжети цих історій не перетинаються, різний каст для містера Нансі не складе проблеми.

Шестисерійний серіал за мотивами роману Ніла Ґеймана “Дітлахи Анансі” готує Amazon Prime. Більше подробиць тут.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *