АфішаПодії онлайн

Презентація укрфентезі “Пісня Дібров” Павла Дерев’янка | онлайн

Фантастичні talk(s)

Презентація укрфентезі "Пісня Дібров" Павла Дерев'янка

20.04 о 20:00

Трансляція на Youtube

Новина, від якої вам схочеться станцювати аркан! Павло Деревянко, автор трилогії «Літопис Сірого Ордену», завітає до Фантастичних talk(s), аби презентувати фінальний роман циклу – «Пісня Дібров»! Приходьте на стрім, аби почути розповіді автора про вовчі образи в історії українського лицарства та чого очікувати у фіналі трилогії.

Про автора

Про автора: Павло Дерев’янко – український письменник. Дебютував у 2019-ому році з першою частиною трилогії у жанрі темного фентезі «Літопис Сірого Ордену» — «Аркан вовків». У 2020 світ побачила друга частина – «Тенета війни» і у 2023 третя – «Пісня Дібров». У 2022 році "Аркан вовків" отримав нагороду The Chrysalis Award від Європейського товариства наукової фантастики за найкращий дебют

Про трилогію "Літопис Сірого Ордену"

Рік 1845. Держава Хмельницького вистояла. Майже двісті років тут правлять виборні гетьмани та двопалатний парламент, Червона та Чорна ради, співіснують католицька та православна церкви, мова перейшла на latynku, у небі пливуть цепеліни, а серед людей живуть відьми. На захисті Українського Гетьманату стоять військо Січове, Таємна Варта і химерні лицарі Сірого Ордену, що володіють потойбічними силами… Підпиши проклятий сувій. Отримай клямри вовчого лицаря. Дізнайся, скільки крові та сліз приховано за блиском героїчних легенд.

Avatar photo

Оксана Пронько

Вона ж Росава. Адміністраторка, оглядачка.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *